Rëniet e dëgjimit

Llojet e humbjeve të dëgjimit

       Humbja e dëgjimit mund të jetë në disa forma, nga paaftësia e lehtë për të dëgjuar zogjtë që këndojnë deri në humbje totale të dëgjimit.

Jeni konfuz për llojin e humbjes që mund të keni ju ose të dashurit tuaj?

Lexo më poshtë.

Humbja e dëgjimit konduktive

Humbja e dëgjimit konduktive ndodh kur rruga e zërit bllokohet në kanalin e veshit ose në veshin e mesëm…

Humbja e dëgjimit sensoroneurale

Humbja e dëgjimit sensoroneurale ndodh kur ka dëmtim të veshit të brëndshëm ose të nervave që shkojnë…

NIVELET DHE FORMAT E HUMBJES Së DEGJIMIT

Profesionisti i dëgjimit do të marri parasysh llojin dhe nivelin e humbjes së dëgjimit kur tju rekomandojë …