APARATE DËGJIMI

PAS VESHIT

APARATE DËGJIMI

BRËNDA VESHIT

KLINIKA

RRETH KLINIKËS

        MIRËSEERDHËT NË KLINIKËN ART

Qendër aparatesh dëgjimi dhe shërbimesh ORL

       Klinika jonë është e vetmja klinikë në Shqipëri që ofron të gjitha shërbimet për shëndetin e veshit.

       Në stafin e saj klinika ka mjek shumë të njohur në fushën ORL dhe në kirurgjinë e veshit dhe kryen të gjitha llojet e diagnostikimeve në fushën ORL me aparaturat më të mira dhe më moderne të kohës, si dhe bëhen planifikime për operacione ose ndërhyrje kirurgjikale të cilat kryhen në qendra të tjera të specializuara.

       Që nga viti 2010 klinika jonë është përfaqësuesja zyrtare e kompanisë Daneze Widex, ndërsa nga dhjetori i vitit 2022 jemi perfaqësues zyrtar të kompanisë Zvicerane Phonak.

       Shërbimet për vendosjen e aparateve të dëgjimit kryhen nga një staf i specializuar në qendrat e kompanisë Phonak në Zvicër.

       Përvec vendosjes së aparateve të dëgjimit ka shërbime mbështetëse si shërbimet e mirëmbajtjes dhe servisimit. Të gjitha këto shërbime janë të certifikuara nga kompania zvicerane Phonak.

Aparatet e dëgjimit

Shumëllojshmëria e gjerë e aparateve të dëgjimit të Phonak janë krijuar për të përmbushur nevojat specifike dhe stilin e jetës së çdo personi. Marrja e një aparati dëgjimi që është i duhuri për ju varet nga disa faktorë, por sapo të gjeni atë që ju përshatet në mënyrë të përkryer për ju dhe nevojat tuaja unike të dëgjimit, do të filloni të dëgjoni më mirë dhe të shijoni më shumë botën përreth jush.

• Aparatet e dëgjimit vijnë në stile, ngjyra dhe madhësi të ndryshme

• Aparatet e duhura të dëgjimit për ju varen nga lloji dhe niveli i humbjes së dëgjimit

• Faktorët e stilit të jetesës, si kalimi i kohës në pishinë ose palestër, mund të përcaktojnë se çfarë lloj aparatesh dëgjimi merrni

Rreth Dëgjimit

Llojet e Rënieve të Dëgjimit

Rëniet e Dëgjimit tek Fëmijët

Zhurmat në vesh

(TINNITUSI)

Rënia e dëgjimit

SHENJAT E RËNIES SË DËGJIMIT

– Kërkesa e vazhdueshme për përsëritjen e bisedës.
– Vështirësia e dëgjimit të bisedave pas shpinës.
– Vënia në dukje se ju flisni me zë të lartë.
– Nevoja e ngritjes së volumit të radios apo tv, më shumë se të tjerët.
– Vështirësia e ndjekjes së bisedës në një grup njerëzish.
– Fillimi i një zhurme në vesh.
– Fillimi i vështirësisë gjatë bisedave telefonike.

Partnerët Tanë

Partnerët tanë kryesorë

Aparate Dëgjimi

PHONAK

https://www.phonak.com

Bateritë

RAYOVAC & VARTA

www.rayovac.com

Prod. Laboratorit

DREVE & EGGER

www.dreve.de

Rreth Partnerëve

•        Partneri ynë kryesor është kompania Zvicerane Phonak,  prodhuesi më i madh i aparateve të dëgjimit në gjithë botën. Kemi statusin e përfaqësuesit zyrtar për Shqipërinë.
•        Kompania Angleze “Rayovac” dhe ajo Gjermane “Varta” janë prodhuesit kryesor të baterive për aparate dëgjimi si dhe për implant koklear.
•        Kompanitë Gjermane “Dreve” dhe “Egger”, janë prodhuese të paisjeve dhe materialeve për laborator.

Keni nevojë për shërbim në banesë?

Telefononi në numrin +355 68 20 77 690 ose në numrin +355 69 20 77 691