Bëj test dëgjimi?

TEST DËGJIMI ONLINE

       Testi ynë online i dëgjimit është shumë i lehtë për t’u përfunduar. Gjithçka që duhet të bëni është t’u përgjigjeni pesë pyetje të thjeshta dhe të dëgjoni disa shembuj tingujsh. Ju do t’i merrni rezultatet tuaja menjëherë.