Trajtimi i Tinnitusit

TRAJTIMI I TINNITUSIT

 Lajmi i mirë është që ato fërshëllimat ose zukatjet që keni në vesh mund të menaxhohen.

Tinnitus-man-1600x1067

TERAPIA ZEN E WIDEXIT

       Megjithëse nuk ka ilaçe ose operacione që janë efektive ndaj tinnitusit shumë njerëz kanë përfituar nga terapia specifike për tinnitusin që përfshijnë muzikën e lehtë, konsultimet, teknikat e relaksimi të cilat janë pjesë e terapisë Zen që përdor Widex.

       Terapia Zen e Widex kombinon stimulim tingujsh, konsultime, reduktim stresi dhe amplifikim për të ndihmuar të lehtësoj tingujt e bezdisshëm të tinnitusit.

       Mund të ndihmojë në reduktimin e stresit, përmirësimin e vështirësive për të fjetur dhe të reduktojë mbikompensimin nga truri për shkak të problemeve me dëgjimin.

widex-zen2go-ready-to-go-device-man-jumping_1600x1600
D-FA

APARATET E DËGJIMIT DHE TINNINITUSI

       Shumë njerëz me tinnitus kanë gjithashtu dhe humbje dëgjimi, kështu që tingujt e prodhuar nga sistemi i tyre nervor nga tinnitusi duken shumë të lartë.

       Duke amplifikuar tingujt e mjedisit dhe tingujt e natyrës një aparat dëgjimi mund ta bëjë zhurmën e bezdisshme të tinnitusit më pak të dëgjueshme.