Phonak PartnerMic

Mikrofoni Phonak PartnerMic

PartnerMic eshte nje mikrofon diskret dhe i thjeshte per tu perdorur qe ngjitet tek xhaketa e partnerit tuaj per te permiresuar degjimin gjate bisedave nje me nje. Me lidhshmeri permes teknologjise Phonak AirStream, mund te perfitoni nga te folurit e qarte te transmetuar tek aparatet tuaja te degjimit.

• E thjeshte dhe e lehte per tu perdorur, thjesht ndize dhe shijo biseda nje me nje
• Gjithmone e drejtuar, thjeshte ngjiteni tek veshja e personit qe po flisni me pa patur nevoje te shqetesoheni per pozicionimin
• Lidhet menjehere me aparatin tuaj te degjimit me teknologjine AirStream