Konektori i TV

Konektori i televizorit

Konektori i televizorit Phonak eshte nje accessor aparati degjimi wireless qe transmeton televizor dhe muzike direkt tek aparati juaj i degjimit, duke transformuar aparatet tuaja te degjimit me bluetooth ne kufje stereo wireless.

• Konfiguroni thjeshtesisht nje interface plug-and-play dhe zbulim automatic te aparateve te degjimit
• Shijoni cilesine me te larte te tingullit
• Transmetoni nga cdo televisor dhe sistem stereo tek nje sasi e pa limituar aparatesh degjimi