Tharësja Elektronike

Tharësja elektronike DRY-GO UV

       Është një paisje që përdoret për mirëmbajtjen e aparatit të dëgjimit. Përdoret lehtësisht vetëm duke prekur një buton në pjesën e sipërme dhe fiket automatikisht pas 3 orësh.

Avantazhet e përdorimit të saj janë:
Than lagështirën e tepërt, mbyt mikrobet, bakteriet dhe ndihmon në higjenën e veshit.

widex-dry-go-icon1_800x800widex-dry-go-icon3_800x800