Telekomanda

Phonak RemoteControl

Phonak RemoteControl eshte nje zgjidhje e thjeshte te kontrolloni dhe ndryshoni aparatet e degjimi me nje te prekur butoni. Dizajni i prekshem te lejon ty te besh ndryshime thjeshte dhe ne menzre diskrete, pa u ngaterruar ose shperqendruar.

• Shijoni perdorim te thjeshte dhe komoditet with new dizajn te thjesht per tu perdorur
• Kontrollo funksionet kryesore te aparatit te degjimit me tre butona te medhenj
• Ndrysho volumin tek aparati i degjimit dhe ndrysho programet e audios