Historiku

Selia Qëndrore

Selia qëndrore e Widex është vendosur në Lynge, Danimarkë

       Widex është një kompani e themeluar në Danimarkë në vitin 1956. Sot ajo është një nga prodhuesit më të mëdhenj në botë të aparateve të dëgjimit. WIDEX aparate dëgjimi janë shitur në më shumë se 100 vënde të botës dhe kompania punëson mbi 4,000 njerëz në mbarë botën.

       Në zhvillimin e teknologjisë dixhitale në një nivel të cilësisë që pak mund të përputhen ka krijuar reputacionin tonë si një nga prodhuesit më të rinj në industri. Qasja jonë pa kompromis për risi ka çuar në përparime të tilla si aparati i parë dixhital i dëgjimit në botë, si dhe teknologjinë tonë revolucionare wireless.

       Misioni ynë është që të ofrojme aparatet e dëgjimit më të mira për konsumatorët. Ne ofrojmë zërin më të avancuar të natyrshëm në treg. Produktet tona mundësojnë që njerëzit të lidhen dhe të komunikojnë lehtësisht.