Arritjet e Widex në vite

SELIA QËNDRORE

Këto janë zyrat e reja qëndrore në Lunge, Danimarkë.

2016
FASHION MINI: Një aparat i ri pas veshit që pavarësisht përmasave të tij i jep përdoruesve të vet tingullin UNIQUE.

APPLE WATCH™ APP:
 COM-DEX është në dispozicion në versionin Apple Watch. I lejon përdoruesve ta përdorin në mënyrë të fshehur COM-DEX me një shtypje të butonit në kycin e tyre.

2015

WIDEX UNIQUE: Seria e re e aparateve të dëgjimit e cila e çon proçesimin dixhital në një nivel të ri që të kapi më shumë tinguj sesa ndonjë aparat dëgjimi në market.
COM-DEX: Një aksesor që transmeton tingull me kualitet të lartë nga celularët te aparatet e dëgjimit.

CROS FUSION– Më e vogël dhe një zgjidhje më e mirë për humbjen e dëgjimit vetçm në një anë. CROS FUSIONI përdor tre herë më pak bateri sesa aparatet e tjera CROS me wireless.

FASHION POWER– Një aparat dëgjimi (BTE) i fuqishëm i cili synon të japi një dëgjim të fuqishëm pa tinguj të këqinj.

2014

WIDEX EASYWEAR– Një tel i ri revolucionar dhe receptor, zgjidhje për RIC/RITE aparatet e dëgjimit.

DREAM CIC MICRO- Një aparat dëgjimi jashtëzakonisht i vogël që është më i miri që të mos vihet re.

UNI-DEX- Një pajisje që vihet në qafë që luan muzikë nga celularët te aparatet e dëgjimit.

2013

WIDEX CROS– Dizenjuar për njerëz me shurdhim vetëm në një vesh CROS transmeton tingujt me wireless nga veshi i shurdhuar tek veshi i mirë.

WIDEX DREAM– Një grup i ri aparatesh dëgjimit që janë më të avancuarit në teknologjinë e aparateve të dëgjimit. DREAM ka vendosur një standart të ri në fushën e aparateve të dëgjimit.

2012

ZEN2GO- Një pajisje për menaxhimin e tinnitusit për ata që vuajnë nga tinnitusi përdor programin revolucionar Zen të Widexit.

IIC– Zgjidhja më e mirë për aparate dëgjimi brënda veshit totalisht e padukshme.

2011

WIDEX SUPER– Një aparat dëgjimi shumë i fuqishëm për njerëz me humbje shumë të madhe dëgjimi.
super-440

2010

WIDEX BABY440– Aparati i parë i dëgjimit vecanërisht i dezenjuar për bebe.

2009

CLEAR440– Aparati i parë i widex plotësisht wireless.

WIDEX LINK– Teknologji wireless e dizenjuar vecanërisht për aparate dëgjimi.

PAJISJE DËGJUESE ASISTIVE DEX– Një grup aksesorësh wireless që lidhin aparatet e dëgjimit tek telefonat, televizorët dhe audio.

2008

PASSION– Aparati më i vogël në botë në kanal.

MIND440– Aparati i parë i dëgjimit me tingujt revolucionarë Zen që i ndihmojnë përdoruesit të qetësohen dhe janë provuar që ndihmojnë në menaxhimin e tinnitusit.

REAL NANOCARE– Një sistem mbrojtës nga dylli që përmirëson performancën e aparateve të dëgjimit dhe e ngre jetëgjatësinë e tyre.

2005

INTEO– Aparati i parë në botë qe iu dha përdoruesve për dëgjim tingujsh specifik për personin.

1995

SENSO– Aparati i parë në botë plotësisht dixhital jo më pak se një revolucion në atë kohë ky është një nga 25 arritjet më të mëdha në këto 25 vjet.

1990

CAMISHA– Teknologji shumë novative, ndryshon mënyrën sesi aparatet e dëgjimit bëhen në të gjithë industrinë.

 1988

QUATTRO Q8– Aparati i parë dixhital me kontroll nga distanca.

1956

WIDEX 561– Modeli i parë i aparatit të dëgjimit Widex një model xhepi elegant.